Paf delar ut VIP-paket

03.08.2010

Nu går det att vinna VIP-paket till Paf Open, den stora beahvolleybolltävling som arrangeras under strandveckan på Åland. Dessutom har Paf lanserat en extra jackpott värd 5000 euro för att fira sommarevenemanget.

Paf Open äger rum den 11-22 augusti 2010 och Paf är sedan en tid tillbaka sysselsatta med att lotta ut ett VIP-paket per dag bland dem som spelar för minst 10 euro i den speciella spelautomaten Beach Volley. Kampanjen fortsätter fram till och med den 18 juli 2010 vilket innebär att sammanlagt 70 VIP-paket kommer att delas ut. Dessutom kommer en jackpott värd 5000 euro utfalla till någon som spelat på Beach Volley maskinen mellan den 10 maj och 31 augusti i år.

Ett VIP-paket innehåller båtresa till Åland tur och retur (däcksplats), två övernattningar på hotell i Mariehamn inklusive frukost, VIP-buffé med öl, vin eller alkholfritt alternativ, lunch, två drinkar, sittplats på VIP-läktare den 19-21 eller 21-23 augusti, en VIP-klocka från Swatch, 10 euro att spela för på Casino Paf samt 10 euro bonuspengar på Paf.com. Alla paket gäller för 2 personer, så du kan ta med dig någon som sällskap.

Under Paf Open kommer de stora beachvolleystjärnorna att göra upp om segern ivrigt påhejade av 2 800 åskådare som kommit för att njuta av strandhäng, beachvolley i världsklass, ett stort festivalområde vid vattnet, underhållning dag som natt, och en myriad olika vattensporter.