Nya spel hos Maria Bingo

01.04.2010

Det kan inte bli enklare att spela bingo online än med Maria Bingo. Det här bingorummet är särskilt intressant för den som gillar stor variation av bingospel och ett format som är snabbt och lätt att förstå.

Bonuserbjudanden

Just nu kan du börja spela bingo med verkliga pengar och få en hel del extra att starta med. Upp till 1,300 kronor så dubblar Maria Bingo din insättning. Det här blir en massa extra bingo som kan leda till stora vinster och givetvis mycket mer spänning. Varje årstid har sin smak hos Maria Bingo och det ges alltid speciella rea-priser i de olika bingorummen. Just nu kan du också bli vän med Maria på Facebook vilket innebär en massa fördelar och att du alltid har koll på vad som händer i och omkring ditt favorit-bingorum.

Nya spel

För svenska spelare som gillar att vinna stora jackpotts så är det just nu intressant att delta i Svensk Superjackpott. Det här bingospelet spelas varje dag och har särskild fokus på den svenska publiken. För ännu större priser kan det rekommenderas att testa Skandinavisk Superbingo där där startpotten ligger på hela 20,000 kronor!