Bingo i Sverge

Bingo började spelas på allvar i Sverige under 1960-talet. Spelet har sedan start varit en mycket viktig inkomstkälla för föreningslivet i Sverige. Särskilt idrottsrörelsen har vunnit på svenskarnas intresse för detta lotterispel. Inte minst Bingo lotto, som var ett mycket stort underhållningsprogram under 90-talet, lade stor fokus på ungdomsaktivitet och hur viktigt det är att stödja den. Det är först under de senaste åren som bingo har fått en annan fokus tack vare internet och det är inte svårt att hitta bra svensk bingo online.

Bingohall

De flesta har provat bingo i sitt ursprungliga format någon gång. Spelet används till och med i skolor som ett sätt att träna upp kunskapen om siffror och räkning. I bingohallen spelas spelet om pengar men de flesta är nog ändå där för den sociala bitens skull. Vänner sitter tillsammans och märker av sina bingobrickor och även om de inte vinner något så har de en trevlig och spännande kväll. I svenska bingohallar brukar inte prissummor överstiga 40,000 kronor och det gäller att gilla läget om det blir lite väl stimmigt. Dragningen av nummer är lika datoriserad i bingohallen som den är online och det finns ofta spelmaskiner att roa sig med för den som vill ta en paus från bingon.

Bingo på nätet

Allt fler svenskar har under de senaste åren fått upp ögonen för bingo på nätet. Det var länge så att man fick nöja sig med bingo på engelska om man ville ta del av den bästa bingon online. Idag har den svenska bingon kommit ikapp de utländska höjdarna online. Bingo online är minst lika social som i den lokala bingohallen. Fördelen online är att man själv kan välja hur social man vill vara. Snack i chat rum stör inte den som vill ha det tyst och enbart fokusera på bingon. Dessutom kan prisbeloppen bli rejält stora i bingo rum online. Det går att spela fler spel och brickor samtidigt eftersom man inte behöver markera brickor manuellt.

#
Bingorum  Betyg  Besök 
Maria Bingo Nordic Bingo Maria Bingo
Bella Bingo Nordic Bingo Bella Bingo
Bingo.se Nordic Bingo Bingo se
Betsson Bingo Nordic Bingo Betsson Bingo

Svenska bingo portaler

Det finns numera riktigt många bra val för svensk bingo online. När man ska välja ett svenskt bingo rum online så gäller det att kontrollera att det är licensierat. Vem som helst kan översätta en portal till svenska men det är ingen garanti för säkra spel. Det är alltid smart att kolla upp vad andra svenska bingo spelare säger om en viss online bingo innan man sätter igång. Dessutom kan man på detta vis få reda på var de bästa erbjudanden finns.

En mycket känd online bingohall är Maria Bingo. Denna bingo portal har varit aktiv sedan 2006 och har många fina priser och erbjudanden. Man behöver heller inte ladda ner någon programvara för att spela med Maria Bingo. Bella Bingo är en annan mycket populär bingohall för svenskar. Hos Bella Bingo startar nya spel hela tiden och enorma prissummor betalas ut varje dag. Min Bingo erbjuder också högklassig bingo och har sett till att fortsätta den viktiga uppgiften att ge pengar till välgörande ändamål. Drottning Silvias barn och ungdomssjukhus tjänar på alla de som har kul och spelar bingo hos Min Bingo.

Tillhör: Internet Bingo


Läs mer

Bingo i Sverge Bingo började spelas på allvar i Sverige under 1960-talet. Spelet ...
Gratis Bingo Det finns de som inte förstår varför man skulle behöva pengar för...
Bella Bingo Bonus - 1300 kr Bella Bingo är en trevlig spelsida f...
Bingo regler De flesta har nog spelat Bingo någon gång i sitt liv utan att för d...