Nya spel hos Caliber Bingo

15.03.2010

Caliber Bingo är först och främst ett bingorum på svenska men det erbjuder också andra intressanta spel som alla håller ett internationellt mått. Här kan du njuta av spänning i ett säkert format!

Bonuserbjudanden

Det finns flera godbitar för den som just nu bestämmer sig för att testa Caliber Bingo. Du behöver till exempel inte göra någon insättning för att få 50 kronor gratis att testa spelen med. Den här bonusen kommer automatiskt till ditt spelkonto så snart som du registrerat dig som ny kund hos Caliber. Som ny spelare får du också chansen att vinna 100,000 kronor via en daglig skraplott. När du bestämmer dig för att sätta in pengar på ditt spelkonto så kan du ta del av välkomstbonusen på 100% upp till 1,250 kronor.

Nya spel

Caliber Bingo ger dig den bingo som du kan förvänta dig av ett bingorum online med hög kvalitet. Här har du olika bingorum med möjligheten att spela med flera brickor samtidigt. Du kan också njuta av chattspel och andra slags spel som alternativ till dina ordinarie bingospel. Just nu kan du testa det nya Cleopatra-spelet. Det här är en enarmad bandit med 5 hjul och 20 vinstlinjer som har en läcker grafik och lukrativa vinster!