Maria Bingo Bonus - 1300 kr

Maria Bingo BonusBesök Maria Bingo här!

När du besöker Maria Bingo via oss får du en exklusiv Bonus upp till 2600 kr! PLUS en valfri tidningsprenumeration (värde 450 kr)

Maria Bingo är en av de mest kända bingosajterna i Sverige. De har dock inte så många bonuserbjudanden som man kanske skulle kunna önska sig men de som finns är ändå helt ok. De viktigaste bonusarna för att komma igång finns ändå med och de innefattar startbonusen samt första insättningsbonusen som i detta fall ger dig 100% upp till 1300 kr på din insättning.

Startbonus, 50 kr

Det du ska hålla utkik efter som helgrön spelare är spelrum med startbonus. Denna bonus finns som hos många andra även hos Maria Bingo. Startbonusen ger dig 50 kronor i bonuspengar att prova på de olika spelen. Du kan inte ta ut dessa pengar från ditt konto utan de är bara på kul. Du får dem direkt efter registrering så det är bara att tuta och köra.

Välkomstbonus, 100% upp till 1300 kr

Maria Bingos generösa välkomstbonus ger dig som sagt 100% upp till 1300 kronor på din första insättning. Dessa pengar är endast bonuspengar och kan inte tas ut i kontanter men de ökar din chans att vinna. Istället för 1300 kr kan du ha hela 2600 kr på kontot (hälften bonus) när du börjar och med över 28 000 000 kr som betalas ut dagligen i vinster så är det ju bra att ha lite extra att spela för tills du är riktigt varm i kläderna. Du kan också variera ditt spelande lite mellan bingospelen och prova på deras slottar och casinospel som bland annat finns att tillgå.

Omsättningskrav

Det finns inga specifika omsättningskrav hos Maria Bingo. Startbonusen är bara pengar du får för att prova på spelen tills du känner dig bekväm att göra din första insättning. Det som gäller är att du inte kan ta ut din bonus i riktiga pengar, och tömmer du ditt konto försvinner dessa. Du kan dock alltid ta ut vinster och egna insatta pengar från Maria Bingo. En bra deal från Maria Bingo!

Tillhör: Bingo Bonus


Läs mer

Bingo i Sverge Bingo började spelas på allvar i Sverige under 1960-talet. Spelet ...
Bella Bingo Bonus - 1300 kr Bella Bingo är en trevlig spelsida f...
Bingo tips Att Bingo handlar mer om tur än skicklighet är nog de flesta medvetna ...
Gratis Bingo Det finns de som inte förstår varför man skulle behöva pengar för...