PiggyBingo

PiggyBingo - Spelarnas favorit

Då Piggy Bingo fär närvarande inte når upp till den standard vi representerar rekommenderar vi dig att besöka Maria Bingo istället. Du hittar dom via vår länk. Mvh /Nordic bingoPiggybingo lanserades år 2009 och är än så länge tämligen okänt bland de svenska bingospelarna, något som troligen kommer att ändras snart nog med tanke på det stora spelutbudet, den stabila programvaran och den generösa piggybingo bonus som erbjuds. Mycket kraft har lagts på att erbjuda en säker och rättvis spelupplevelse.

Piggybingo inriktar sig huvudsakligen på de nordiska och brittiska marknaderna och sajten finns på svenska, norska, danska, finska och engelska. Exakt vilka specialerbjudanden du får varierar beroende på vilket land du spelar ifrån, men de har alla samma värde. I Sverige delar Piggybingo til exempel ut presentkort som kan lösas in hos ICA, medan den som spelar från Storbritannien får presentkort till Marks & Spencer.
Piggybingo har ett omfattande spelutbud som förutom många olika sorters bingo även innehåller andra vinstmöjligheter såsom keno, skraplotter och slotmaskiner.

Ladda ner

Besök


Plus

  • »Många olika sorters bingo
  • »Gott om sidospel
  • »Säkert spel och säkra transaktioner

 Minus

  • »E-postsupporten är inte lika snabb som telefonsupporten

Bonuses &Kampanjer


Hos Piggybingo får du som ny medlem både 100 kronor i välkomstgåva direkt och en matchningsbonus på 100% upp till 2 000 kronor när du gör din första insättning. Du kan alltså få totalt 2 100 kronor genom detta piggybingo erbjudande. De 100 kronorna får du redan innan du satt in några pengar. Du behöver inte använda dig av någon särskild piggybingo kampanjkod för att få dem eller din piggybingo bonus.

Till skilland från många andra bingorum erbjuder Piggybingo inte bara matchning uttav din första insättning utan av ALLA dina instättningar. Första gången du sätter in pengar får du 100% matchning upp till maxbeloppet, andra gången du sätter in pengar ligger matchningsgraden på 50%, tredje gången får du 25% och sedan får du 20% matchning på alla efterföljande insättningar.

Vid sidan av detta har Piggybingo frekvent olika tidsbegränsade erbjudanden, till exempel möjlighet att få ett presentkort från ICA värt 200 kronor.

Spel & Chatrum


Hos Piggybingo visas alla spel och chattfunktioner direkt i webbläsaren så du behöver inte ladda ned och installera någon spelklient på din dator. Du kan spela och chatta oavsett om du har PC eller Mac.

Bingoutbudet är varierat och innehåller till exempel bingo med 30 bollar, bingo med 75 bollar, bingo med 80 bollar, bingo med 90 bollar och svensk variantbingo. Det går att köpa bingobrickor för så lite som 2 kronor.

Förutom bingo erbjuder Piggybingo diverse andra spel, till exempel enarmade banditer, videopoker, keno och skraplotter.

Chatten har inte några avancerade funktioner men är stabil och fungerar bra. Än så länge är det inte så mycket folk i den utanför högtrafiktimmarna eftersom Piggybingo öppnade så pass sent som 2009 och inte hunnit arbeta upp någon stor kundkrets ännu.

Användarvänlighet


Piggybingo använder sig av mjukvara från Aberrant Software, samma företag som levererar mjukvara till bingorummen Bingo.se, Unibet Bingo och Maria Bingo. Layouten är snygg och lättbegriplig och det är inte svårt att skaffa sig en överblick och se när nya bingospel är på väg att sätta igång.

Supportavdelningen ligger i Sverige. Snabbast svar får man om man ringer dem på telefon 020-719 310 99, men det går även att skicka e-post till [email protected].

Exempel på tillgängliga insättningsalternativ är VISA, Mastercard , Maestro, wire transfer Neteller,<,strong> Moneybookers, Entropay och Diners. Exempel på tillgängliga uttagsalternativ är VISA, Neteller och wire transfer.

Ladda ner

BesökBingo bottom